Dit ben ik.

Ine Lichtenberg - Keizer.
Geboren in 1952 in Hengelo OV, waar ik nog steeds woon.
Vanaf mijn jeugd heb ik het gevoel dat er een bepaalde kracht is in ons leven,
wat simpel gezegd, bleek dat het de "energie" in dit universum is.

In 2005 en 2006 heb ik de cursus Reiki I en II gedaan en veelvuldig toegepast.
In 2007 kwam ik in contact met de persoon die me vertelde over Reconnective Healing.

Ze vertelde dat de Reconnective Healing je in balans kan brengen, fysiek, emotioneel en spiritueel en dat veranderingen die kunnen gebeuren blijvend zijn. Dit alles door licht en informatie.
(Met licht wordt hier bedoeld: de bron van universele intelligentie en informatie waarvan het voor ons zichtbare licht slechts een onderdeel is. Dit licht en deze informatie bepalen hoe de heling eruit ziet.)
Ik werd zeer nieuwsgierig en heb afgesproken een sessie te doen. Het was een rijke ervaring.
In de week na de sessie voelde ik me lichter van binnen en een pijn in mijn lies welke mij bijna dagelijks uit mijn slaap haalde was er niet meer en is ook niet meer teruggekomen. Ook ging ik paden bewandelen waarvan ik dacht geen toegang te hebben.
Ik deed veel positieve ervaringen op.
Dit maakte mij zo enthousiast dat ik de seminars ben gaan volgen bij Eric Pearl en zijn team om zelf sessies te mogen en kunnen geven.

Ik hoop dat deze site aanleiding zal zijn voor het maken van een afspraak.
Tel. nr. 06 54 33 1561 of per email via de button contact.


Eric Pearl is een Amerikaan die de Reconnective Healing wereldwijd bekendheid gaf en geeft. Hij was chiropractor. Door "toeval" kwam Reconnective healing op zijn pad.
Nu reist hij de wereld rond om zijn gave door te geven aan iedereen die daar belangstelling voor heeft. Verder heeft hij contacten met Universiteiten en Ziekenhuizen die gebruik maken van Reconnective Healing. Ook heeft hij een boek geschreven De Reconnectie. Heel jezelf heel anderen. Het boek is uitgegeven door Uitgeverij Petiet, ISBN 978-90-75636-61-1.

Webdesign: rietdejager.nl